Γραμμή Παραγωγής

Η χημική ουσία Yida Jiangsu είναι η επαγγελματική βάση παραγωγή και Ε&Α των αιθέρων γλυκόλης και των σειρών εστέρα της. Το Yida είναι βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του εθνικού προγράμματος φανών. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 110 MU και έχει 280 υπαλλήλους, και 68 τους είναι οι ερευνητές του κέντρου των αιθέρων γλυκόλης.   

 

 

 

Υπάρχουν τέσσερις γραμμές παραγωγής στην έδρα, δύο για τη λεπτή χημική εφαρμοσμένη μηχανική και δύο είναι γραμμές παραγωγής πειραματικού πειράματος Ε&Α που μπορούν να κατασκευάσουν περισσότερες από 40 ποικιλίες των προϊόντων μας εκτός από το τυλίγοντας τύμπανο με την ετήσια παραγωγή ως 50.000 τόνους/έτος. Είναι μια οικονομική οντότητα στην έδρα που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

 

 

 

Το Jilin Yida είναι υποκατάστημα Jiangsu Yida με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 40 εκατομμύρια. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 210 MU και έχει 190 υπαλλήλους. Το πρόγραμμα πρώτης φάσης τέθηκε στην παραγωγή το Δεκέμβριο του 2007. Στηργμένος στο πλεονέκτημα πρώτων υλών σε Jilin, τα κύρια προϊόντα Jilin Yida είναι τα προϊόντα αιθέρας οινοπνεύματος και αιθέρας εστέρα της σειράς Ε και τα δευτεροβάθμια προϊόντα είναι αυτά της σειράς Π, και η ετήσια παραγωγή είναι 50.000 τόνοι. Εκτός αυτού, Jilin Yida υποστηρίζει επίσης τις αυτόματες γραμμές παραγωγής του τυλίγματος του τυμπάνου που μπορεί και οι δύο να χρησιμοποιηθεί από μας και να πωληθεί ως προϊόντα.

 

 

 

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Το Zhuhai Yida είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα Jiangsu Yida με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 39.14 εκατομμύρια, το στοιχείο έχτισε 2 γραμμές παραγωγής που μπορούν να κατασκευάσουν 11 είδη αιθέρων γλυκόλης και τα προϊόντα σειράς εστέρα της σειράς Ε και σειράς Π. Μετά από αυτόν, θα χρησιμοποιήσουμε τη προηγμένη τεχνολογία για να εξοικονομήσουμε στην ενέργεια και να μειώσουμε την απώλεια στις πρώτες ύλες προστασίας περιβάλλοντος προϊόντων και τους προσανατολισμένους διαλύτες ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και PMA, η ικανότητα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ είναι 50,000t/year και το PMA είναι επίσης 50,000t/year.

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Ε & Α

Το Yida έχει το μοναδικό εσωτερικό και επαρχιακό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής επιπέδων των αιθέρων γλυκόλης και θέτει σε ένα εθνικό επίπεδο το μεταδιδακτορικό λειτουργώντας σταθμό. Το Yida αναπτύσσει επίσης μια προϊόν-μαθαίνω-ερευνητική συμμαχία με τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Dalian, το δασικό πανεπιστήμιο του Ναντζίνγκ, το πανεπιστήμιο Changzhou και άλλα εσωτερικά πανεπιστήμια.

 

 Αυξήστε 5 νέες ποικιλίες και τις φέρτε για να εμπορευτείτε κάθε έτος:

      

Κάνετε τη μετάβαση στους προσανατολισμένους διαλύτες προστασίας περιβάλλοντος και την πρώτη ύλη, όπως τα νέα υλικά και ηλεκτρονικά χημικά προϊόντα, για να πραγματοποιήσετε την αντικατάσταση βελτίωσης προϊόντων.

 

 

Κάθε ένα από τα προϊόντα μας προσαρμόζεται στην επιχείρηση και τις ανάγκες του πελάτη όπως ο αιθέρας PNB, PE αιθέρα γλυκόλης, αιθέρας PPH, νιτροπροπυλικό propionate, Ν-βουτυλικός propionate γλυκόλης γλυκόλης, ν-αμυλικό propionate και το ισοπροπύλιο οξικό άλας μπορούν να ωθηθούν στην αγορά από τους τρόπους Ε&Α. Εάν οι πελάτες έχουν άλλες ειδικές ανάγκες για τα προϊόντα μας, η επιχείρησή μας μπορεί να δημιουργήσει αποκλειστικά και προσαρμοσμένος για τις.

 

      

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0