Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.

Η υπόσχεσή μας παραμένει
Δώστε επιλογές κινητικότητας για τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους
  • βίντεο
  • Εικόνες
Στοιχεία Εταιρίας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες: YIDA
Αριθμός Υπαλλήλων: 600~700
Ιδρύθηκε Έτος: 1996
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Εισαγωγή

Η χημική Co. Yida Jiangsu, ΕΠΕ, που καθιερώνεται τον Ιούνιο του 1996, είναι η βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του εθνικού σχεδίου φανών. Τώρα έχει πέντε ενσωματωμένες επιχειρήσεις σε Jiangsu, Jilin και Zhuhai, τον κοντινό λιμένα της Σαγκάη, Zhuhai και Dalian. Η έδρα βρίσκεται στη νέα κωμόπολη Lingang, μια όμορφη φυσική πόλη κατά μήκος του ποταμού Yangtze Jiangyin, επαρχία Jiangsu.

 

Υπάρχουν αυτήν την περίοδο οκτώ σειρές 45 προϊόντων ειδών, των οποίων εννέα είδη προσδιορίζονται μέσω των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, υπάρχουν πέντε νέες ποικιλίες στην αγορά κάθε χρόνο, και μπορούν να προσαρμοστούν στους πελάτες. Το εργοστάσιο ειδικεύεται στον αιθέρα γλυκόλης αιθυλενίου, τον αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου και τη σειρά οξικού άλατός τους. Αυτά τα προϊόντα είναι νέα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και άριστοι υψηλής απόδοσης οργανικοί διαλύτες που χρησιμοποιούνται ευρέως στα επιστρώματα, μελάνια, ηλεκτρονικό CCL, ρευστό φρένων, φυτοφάρμακα, φαρμακευτικά είδη, εκτύπωση, βιομηχανία προϊόντων καθαρισμού. Έχει τη φήμη που ονομάζεται τον καθολικό διαλύτη.

 

Συνδυάστε με τη επιστημονική έρευνα και την παραγωγή, η επιχείρηση έχτισε ένα εθνικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας αιθέρα οινοπνεύματος επιπέδων και παίρνει αρμόδιος για την οργάνωση για να διατυπώσει τους εθνικούς βιομηχανικά τυποποιημένους αιθέρα οινοπνεύματος. Το Yida έχει περάσει το ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2000 διεθνής, ISO14001: σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος του 2004 διεθνή και OHSMS18001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών του 2001 εθνική επαγγελματική συνεχώς για πάνω από 10 έτη από το 2003.

 

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

1996 Jiangsu η χημική Co. ΙΟΥΝΙΟΥ Yida, ΕΠΕ ιδρύθηκε και παρήχθη τον αιθέρα

 

2002 ΙΟΥΛΙΟΣ ήταν κύριος μιας γραμμής παραγωγής και παρήγαγε τη monomethyl σειρά αιθέρα γλυκόλης αιθυλενίου

 

2003 ΙΟΥΛΙΟΣ ήταν κύριος μιας άλλης γραμμής παραγωγής και παρήγαγε PMA και CAC

 

2005 Jiangsu ΙΟΥΛΙΟΥ Yida άρχισε να παράγει τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

 

2007 Jilin η χημική Co. Δεκεμβρίου Yida, ΕΠΕ ιδρύθηκε και παρήγαγε τη μονοαιθυλική σειρά αιθέρα γλυκόλης αιθυλενίου

 

Του 2011 ο τον Αύγουστος JIANGSU YIDA ήταν κύριος της νέας γραμμής παραγωγής και παρήγαγε PMP και DPMA

 

2012 Zhuhai του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Yida ιδρύθηκε και ήταν κύριου δύο γραμμών παραγωγής για τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και PMA

 

2014 έναρξη του Ιαν. JIANGSU YIDA για να παραγάγει τη σειρά Π στην ίδια γραμμή παραγωγής με PMP και να πάρει την εγγραφή του BV σε Alibaba. Νέο Yida, νέο έτος, νέο μέλλον!

 

2017 χημική ουσία του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ JIANGSU YIDA που απαριθμείται στην επιχειρηματική αγορά αύξησης του χρηματιστηρίου Shenzhen

 

2019 του απριλίου JILIN YIDA ΈΧΤΙΣΕ το νέο εργαστήριο και αρχίζει να παράγει τη MONOMETHYL σειρά ΑΙΘΈΡΑ ΓΛΥΚΌΛΗΣ ΑΙΘΥΛΕΝΊΟΥ

 

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Υπηρεσία

Η ΧΗΜΙΚΉ Co. JIANGSU YIDA, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ είναι επαγγελματίας που στους αιθέρες γλυκόλης αιθυλενίου και τους αιθέρες γλυκόλης προπυλενίου, και είχε 20 έτη εμπειρίας.

 

Η επιχείρηση έχει ένα σχετικά τέλειο σύστημα υπηρεσιών μεταπωλήσεων και παρέχει τις τεχνικές υπηρεσίες στους πελάτες. Τα διαφορετικά σχέδια υπηρεσιών διατυπώνονται για τους διαφορετικούς πελάτες πριν από, κατά τη διάρκεια και μετά από τις πωλήσεις. Οι κανονικές και ανώμαλες επισκέψεις, οι έρευνες συνέχειας και οι τηλεφωνικές έρευνες γίνονται στους πελάτες. Ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών και οι πιθανές απαιτήσεις είναι έγκαιροι που γίνονται κατανοητός με τους διάφορους τρόπους. Οι τάσεις αγοράς ακολουθούνται στενά. Τα σχετικές στοιχεία και οι πληροφορίες από τους πελάτες και τις αγορές αντιπαραβάλλονται ενεργά και αναλύονται. Συγχρόνως, απελευθερωμένες πληροφορίες ανατροφοδοτούν το σύστημα έχουν καθιερωθεί, μια ειδική γραμμή πελατών είναι οργάνωση, ανατροφοδοτεί τις πληροφορίες έχουν επικοινωνήσει και έχουν επικοινωνήσει μέσα στην επιχείρηση εγκαίρως, και το σχετικό προσωπικό τμημάτων έχει οργανωθεί για να αναλύσει τις αιτίες και να καθορίσει την αντιστοιχία διορθωτική/τα προληπτικά μέτρα. Η επιχείρηση παρέχει τις τεχνικές υπηρεσίες στους πελάτες και παρέχει τις τεχνικές οδηγίες στους πελάτες έτσι ώστε οι απόψεις των πελατών μπορούν να είναι έγκαιρες και κατάλληλα χειρισμένες για να επιτύχουν τη ικανοποίηση πελατών.

 

Υπηρεσία Tranportation

 

DHL και η Fedex είναι όλοι οι μακροπρόθεσμοι συνεργάτες μας, έτσι εάν χρειάζεστε τα δείγματα, μπορούμε πάντα να σας εξασφαλίσουμε παράδοση ασφάλειας. Επίσης, τα δείγματα μπορούν να προσφερθούν ελεύθερα εάν είναι την πρώτη φορά.

 

Η ποιότητα των προϊόντων Yida έχει φθάσει στην εσωτερική οδήγηση και το προηγμένο παγκόσμιο επίπεδο. Είχαμε ήδη τη μακροπρόθεσμη εταιρία με μερικούς από τους κατασκευαστές παγκόσμιων τοπ 500 χρωμάτων και επιστρώματος. Η ποιότητα των προϊόντων και η υπηρεσία μας μπορούν να εξασφαλιστούν. Αυτό δεσμευμένο να παρέχει τα ποιοτικά προϊόντα και την καλύτερη υπηρεσία για κάθε πελάτη. Προσπαθούμε να επεκτείνουμε την παγκόσμια αγορά μας, και να ελπίσουμε να διατηρήσουμε μια καλή σχέση με τους συνεργάτες μας.

 

 

 

 

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η ομάδα μας

 

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

ΚΙΝΑ Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3