Κίνα Tripropylene αιθέρας Monobutyl γλυκόλης κατασκευαστής

Καλύτερη ποιότητα! Καλύτερη υπηρεσία!

Γύρος εργοστασίων

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εργοστάσιο

Παίρνω Tripropylene αιθέρας Monobutyl γλυκόλης & Monomethyl οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης Dipropylene Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Η χημική ουσία Yida Jiangsu είναι η επαγγελματική βάση παραγωγή και Ε&Α των αιθέρων γλυκόλης και των σειρών εστέρα της. Το Yida είναι βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του εθνικού προγράμματος φανών. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 110 MU και έχει 280 υπαλλήλους, και 68 τους είναι οι ερευνητές του κέντρου των αιθέρων γλυκόλης.   

 

 

 

Υπάρχουν τέσσερις γραμμές παραγωγής στην έδρα, δύο για τη λεπτή χημική εφαρμοσμένη μηχανική και δύο είναι γραμμές παραγωγής πειραματικού πειράματος Ε&Α που μπορούν να κατασκευάσουν περισσότερες από 40 ποικιλίες των προϊόντων μας εκτός από το τυλίγοντας τύμπανο με την ετήσια παραγωγή ως 50.000 τόνους/έτος. Είναι μια οικονομική οντότητα στην έδρα που ενσωματώνει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

 

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

Το Jilin Yida είναι υποκατάστημα Jiangsu Yida με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 40 εκατομμύρια. Η επιχείρηση καλύπτει μια περιοχή 210 MU και έχει 190 υπαλλήλους. Το πρόγραμμα πρώτης φάσης τέθηκε στην παραγωγή το Δεκέμβριο του 2007. Στηργμένος στο πλεονέκτημα πρώτων υλών σε Jilin, τα κύρια προϊόντα Jilin Yida είναι τα προϊόντα αιθέρας οινοπνεύματος και αιθέρας εστέρα της σειράς Ε και τα δευτεροβάθμια προϊόντα είναι αυτά της σειράς Π, και η ετήσια παραγωγή είναι 50.000 τόνοι. Εκτός αυτού, Jilin Yida υποστηρίζει επίσης τις αυτόματες γραμμές παραγωγής του τυλίγματος του τυμπάνου που μπορεί και οι δύο να χρησιμοποιηθεί από μας και να πωληθεί ως προϊόντα.

 

 

 

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

Το Zhuhai Yida είναι εν πλήρη κυριότητα υποκατάστημα Jiangsu Yida με το καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 39.14 εκατομμύρια, το στοιχείο έχτισε 2 γραμμές παραγωγής που μπορούν να κατασκευάσουν 11 είδη αιθέρων γλυκόλης και τα προϊόντα σειράς εστέρα της σειράς Ε και σειράς Π. Μετά από αυτόν, θα χρησιμοποιήσουμε τη προηγμένη τεχνολογία για να εξοικονομήσουμε στην ενέργεια και να μειώσουμε την απώλεια στις πρώτες ύλες προστασίας περιβάλλοντος προϊόντων και τους προσανατολισμένους διαλύτες ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και PMA, η ικανότητα ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ είναι 50,000t/year και το PMA είναι επίσης 50,000t/year.

 

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας