Κίνα Tripropylene αιθέρας Monobutyl γλυκόλης κατασκευαστής

Καλύτερη ποιότητα! Καλύτερη υπηρεσία!

Περίπου εμείς

Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.
Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.
Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.
Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.
Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd.

Παίρνω Tripropylene αιθέρας Monobutyl γλυκόλης & Monomethyl οξικό άλας αιθέρα γλυκόλης Dipropylene Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

  • Βόρεια Αμερική
  • Νότια Αμερική
  • Ανατολική Ασία
  • Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

  • Κατασκευαστής

Αλλες πληροφορίες

  • Μάρκες : YIDA
  • Αριθμός Υπαλλήλων : 600~700
  • Ετήσιες πωλήσεις :
  • Ιδρύθηκε Έτος : 1996
  • Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Η χημική Co. Yida Jiangsu, ΕΠΕ, που καθιερώνεται τον Ιούνιο του 1996, είναι η βασική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας του εθνικού σχεδίου φανών. Τώρα έχει πέντε ενσωματωμένες επιχειρήσεις σε Jiangsu, Jilin και Zhuhai, τον κοντινό λιμένα της Σαγκάη, Zhuhai και Dalian. Η έδρα βρίσκεται στη νέα κωμόπολη Lingang, μια όμορφη φυσική πόλη κατά μήκος του ποταμού Yangtze Jiangyin, επαρχία Jiangsu.

 

Υπάρχουν αυτήν την περίοδο οκτώ σειρές 45 προϊόντων ειδών, των οποίων εννέα είδη προσδιορίζονται μέσω των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Επιπλέον, υπάρχουν πέντε νέες ποικιλίες στην αγορά κάθε χρόνο, και μπορούν να προσαρμοστούν στους πελάτες. Το εργοστάσιο ειδικεύεται στον αιθέρα γλυκόλης αιθυλενίου, τον αιθέρα γλυκόλης προπυλενίου και τη σειρά οξικού άλατός τους. Αυτά τα προϊόντα είναι νέα φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και άριστοι υψηλής απόδοσης οργανικοί διαλύτες που χρησιμοποιούνται ευρέως στα επιστρώματα, μελάνια, ηλεκτρονικό CCL, ρευστό φρένων, φυτοφάρμακα, φαρμακευτικά είδη, εκτύπωση, βιομηχανία προϊόντων καθαρισμού. Έχει τη φήμη που ονομάζεται τον καθολικό διαλύτη.

 

Συνδυάστε με τη επιστημονική έρευνα και την παραγωγή, η επιχείρηση έχτισε ένα εθνικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας αιθέρα οινοπνεύματος επιπέδων και παίρνει αρμόδιος για την οργάνωση για να διατυπώσει τους εθνικούς βιομηχανικά τυποποιημένους αιθέρα οινοπνεύματος. Το Yida έχει περάσει το ISO9001: πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων του 2000 διεθνής, ISO14001: σύστημα διαχείρισης περιβάλλοντος του 2004 διεθνή και OHSMS18001: πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγειών και ασφαλειών του 2001 εθνική επαγγελματική συνεχώς για πάνω από 10 έτη από το 2003.

 

 

Κίνα Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Jiangsu Yida Chemical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας